Dan brez zastojev

“Na dan brez avtomobila je bilo v Ljubljani na cestah toliko pločevine, da sem praktično pol dneva izgubil v kolonah. Se pa že danes veselim Dneva brez zastojev.”

dr. Onyx o nesmiselnem prazniku

5 komentarjev to “Dan brez zastojev”

  1. Pika Says:

    … nekaj podobnega me je prešinilo. Vrhnika je že itak stoječa, danes so pa v čast praznika zaprli Staro cesto in je bilo .. well … imeli smo pretežno miujoči promet 🙂 Seveda ne gre zanemarit 3 dečkov v modrem, ki so pomanjkanje PlayStationa v mladosti nadomeščali s preklapljanjem semaforja.

    Ah …

  2. dronyx Says:

    @Pika: Ne smem se spomniti Vrhnike. Danes zjutraj sem na križišču iz Verda čakal skoraj uro. Ker je dostop do Ljubljane prek Podpeči nemogoč, se sedaj prek Borovnice valijo dobesedno kolone pločevine še iz tistih krajev, pa še naš župan gradi pred volitvami cesto, tako da imamo končno tudi mi svoj semafor. Se pa bojim iti tudi na vlak, ker to pa mora zgledati kot v Indiji.

    Verjetno bom vzel kar bolniško.

  3. Pika Says:

    Resno zboli, ker tole bo trajalo dlje kot kak prehlad 😉

  4. Tjasa Says:

    Si predstavljaš, kaj bi bilo, če bi bili bloki že zgrajeni in vseljeni. Na vrhniški semafor bi začel čakati že par metrov za…. borovniškim…

    (Ampak resno, z vsem spoštovanjem do ljudi, ki jim je zalilo bajte, te poplave bodo barje za nekaj časa naredile en mini prometni pekel na Zemlji)…

  5. Tjasa Says:

    Ej, Pika, če bo to še dolg trajalo, lahko štacuno odpreva na Verdu. Ti pečeš mafine, jaz piškote in tortice, iz mekija pa navlečeva Zale in Radenske. Faktor 1,5, če pridejo k štantu, faktor 2 do 3, če kupijo direkt “drive-in”. :))))

Komentiraj