Bratje Šrot povzročajo težave Žurnalu24

Ne vem sicer kdo na Žurnalu24 dela z Photoshopom razne lepljenke, samo danes se mi pa zdi, da je malo udaril mimo.

V okviru naslova Nova faza v tajkunski vojni so na naslovnici objavili fotomontažo, na kateri so Bine Kordež, Igor Bavčar in predsednik SLS ter Celjski župan Bojan Šrot z odprtim kovčkom polnim denarja. Samo avtor te lepljenke očitno ni bil pozoren, da bratje Šrot niso enjojajčni dvojčki ter da si niso tako zelo podobni med seboj, da bi lahko kar enostavno zamenjal sliko brez da bi to kdo opazil. Iz poante fotomontaže pa nekako sklepam, da bi moral biti z odprtim kovčkom denarja na sliki Boško Šrot, direktor Pivovarne Laško.

bratje_srot.jpg
vir: Žurnal24

Sedaj si jaz v moji zmedeni glavi lepljenko lahko razlagam tudi tako, kot da SLS financira tajkune v svojih plemenitih namerah glede konsolidacije lastništva.

Značke: ,

6 komentarjev to “Bratje Šrot povzročajo težave Žurnalu24”

  1. PiPi Says:

    mogoce je pa zgodba postavljena ravno na glavo in bi morebiti bil bolj primeren naslov –> Zakaj je Zurnal24 namenoma zamenjal tajkunska dvojcka 🙂

    Mogoce so samo zleht na zurnalcku ….

    .::PiPi::.

  2. dronyx Says:

    Ja lepljenka je res tako globoka, da zahteva pozorno analizo. Pod povečevalnim steklom se na sliki opazi, da ima Igor Bavčar v roki avtomat (po občutku bi rekel, da gre za model Heckler & Koch MP5K), Kordež drži v rokah dolarje, v Šrotovem kovčku pa ne vem, ali gre za denar ali zavojčke cigaret. Da skritega pomena karirastih jopičev, črnih srajc in bele kravate ne omenjam.

  3. Uroš Says:

    A to je v današnjem žurnalu?

  4. prgrmr Says:

    »Ne vem sicer kdo na Žurnalu24 dela z Photoshopom razne lepljenke /…/«

    Odgovor se skriva ob sliki, desno spodaj: “Matjaž Vreča”. 😉

  5. dr. Onyx Says:

    Uroš: Ja, v današnjem Žurnalu. Upam da tega časopisa tajkuni ne berejo, ker ga bodo iz nerazporejenega dobička za lansko leto kupili, obredno zažgali zadnjo številko, odgovornega urednika pa zaposlili v pivovarni kot varnostnika receptorja II. v nočni izmeni. 🙂

  6. ervinator Says:

    Šrot je šrot.

Komentiraj