Ferrari ni za otroke vozit

Če loviš samo štiri TV programe, nimaš kabelske TV, kjer imaš na voljo tudi razne mini zasebne televizije tipa Paprika in za povrh še nasploh zelo malo gledaš televizijo, je ena izmed slabosti tudi ta, da nekaterih ljudi, ki se pojavljajo v novicah po raznih medijih, enostavno ne poznaš.

Tako se je meni zgodilo, da nisem vedel, kdo je Urška Čepin. Naenkrat se je Urška Čepin oziroma bolje rečeno njena ločitev, pojavila kot osrednja novica dneva, praktično na naslovnicah, o tem pa je pisal celo Iztok Gartner. Njena ločitev je bila v naših medijih pospremljena skoraj kot famozna ločitev pevke Madonne od britanskega režiserja, ki si je našel mlajšo spremljevalko. Torej ženska kot je videti ni medijsko nepomembna, samo zakaj jo jaz ne poznam in sem tokrat prvič slišal zanjo? Zaskrbljujoče.

Nič, grem vprašati googla in potem hitro ugotovim, da mlada dama velja za lepotičko (hmm, prav) in vodi neko glasbeno oddajo na manjši zasebni TV, poleg tega pa naj bi posnela celo nekaj skladb. Kar pa ni nič čudno, saj na naši sceni je trenutno nekakšna ženska modna muha, da mora praktično vsaka misica posneti še kakšen komad.  Posluh tu jasno ne igra neke velike vloge. Tako ima svoj komad Nina Osenar, ima ga Sanja Grohar in ima ga tudi Urška Čepin. Ali morda obstaja katera lepotička ali bivša miss, ki še ni posnela vsaj enega komada?

Ampak kar mi je pa res polepšalo dan in sem se zelo zabaval, pa je video o belem Ferrariju.

Namreč Urška Čepin vozi, ali lepše rečeno je vozila do ločitve, belega Ferrarija F430  (cena 230.000 €) z rdečo notranjostjo ter sredinsko zadaj nameščenim motorjem, ki je bil narejen po naročilu in na katerega je čakala celi dve leti. Opa.

vir: 1000steine.com

Jaz osebno sem sicer bolj zagovornik “low profile”, torej nevpadljivega življenjskega sloga, tako da Ferrarija ne bi nikdar vozil, tudi če bi se poročil z lastnikom prodajalne z rabljenimi avtomobili in denar ne bi bil problem. Namreč za takim avtom se ponavadi ljudje ozirajo, kamorkoli se pripelješ, ter te pospremijo z raznimi zaničljivimi sočnimi komentarji. Če pa si želiš vzbujati pozornost, pa je to zanesljivo prava izbira, ker jo boš. Le za parkiranje se mi zdi, da Ferrari ni ravno optimalen avto, ker domnevam, da je takšna zverinica zelo poskočna in mimogrede kakšen avto pred sabo premakneš za nekaj metrov.

Urška Čepin je v videu priznala, da se je najhitreje peljala 270 km/h, kot sovoznica pa prek 300 km/h na gorenjski avtocesti. To mi je skoraj vzelo sapo, še bolj pa naslednji podatek, da je tankala samo enkrat v življenju in da sploh ne ve, kje ima beli Ferrari tank za bencin. Hmmm? No shit?

Je pa priznala, da je problem Ferrarija 340 v tem, da je to športni dvosed, zato pač ni primeren za prevažanje otroka. Ampak pri Čepinovih to ni bil noben resen problem, ker za prevažati otroka ima pa Mercedesa ML, poleg še rezervnega športnega avtomobila Mercedesa SL.

Nekje sem prebral, da je bil sedaj baje že bivši mož, sicer znani prodajalec avtomobilov na Viču, nekoliko jezen na Uršo, ker ga je v javnosti preveč rada predstavljala, da je bolj bogat, kot v resnici je, pri čemer sama seveda nikakor ne velja za pleh pičko.

No, vendar Ferrarija 340 po naročilu pa res ne kupi svoji ženi vsak povprečen slovenski moški z povprečnimi dohodki?

Razumem pa, da ti takšno razkazovanje kaj hitro lahko nakoplje davkarijo za vrat, ampak Ferrarija 340 ne moreš skriti, tudi če se dama z njim ne bi na veliko hvalila naokrog. Če ni seveda kupljen kot vozilo za službene potrebe ali je bil uporabljen kakšen podoben s.p. trik, ki zmanjša davčno osnovo.

Tako, sedaj vem nekaj več. Vem, kdo je Urška Čepin in razumem, zakaj je bila ločitev takšna novica. Ferrarij je šel  pač pa pa. Ostal ji je samo še Marcedes (upam štirised). Ja, življenje je včasih kruto. Ampak bo lepotička že prebolela. Se bo hitro spet našel nekdo, ki ji bo pomagal tankati bencin.

15 komentarjev to “Ferrari ni za otroke vozit”

 1. chef Says:

  Menda je ta baba itak zmešana, vsaj kolikor sem slišal od prijateljev, ki dnevno visijo v barčku poleg njenega frizerja.

 2. Bashi Says:

  A si namenoma skoz pisal 340?

 3. Pris Says:

  Zanima me, koliko bo pokasirala in koliko premoženja, ki ga razkazuje, je dejansko Čepinova last oz. je uradno prijavljenega. 😀

 4. dronyx Says:

  @Bashi, ne nisem namenoma. O Ferrarijih pač ne pišem vsak dan in tudi ne poznam številčenja modelov. Pravilno je baje F430. Drugače pa Čepinovi vse čestitke za okus, kar se tiče športnih dvosedov. Avto je res lep. 🙂

 5. ales Says:

  Jaz imam nekih 250 programov na tv, nisem zadnjih nekaj let uspel prit na vrsto za daljinec tak da ne vem točno

  Tud ko sem vse to prebral POJMA nimam kdo ta Urška je nikoli videl ali slišal. Sedaj to ločitev ne bom kometiral vrjetno ima prepročno pogodbo in bo ferari njen.

  Vem pa kaj ej ferrari in res sramato da je bele barve kako so takega lahko sploh prodali

 6. ElQurc Says:

  “pleh pičke” in njihovi “pevski” podvigi 😉

  važno je le, da v pravem trenutku začnejo z ustreznim vzdihovanjem 😦

 7. Swizec Says:

  Kdor vozi ferrarija zarad opaznosti je bedak.

  Kdor misli, da ferrarija vozijo predvsem ljudje ki si zelijo opazenosti … je na zalost zelo blizu resnice.

  Osebno ne padam prevec na ferrarije, sem vedno imel raje Porscheje. Ko bom velik pa bom imel Pagani Zondo. >> http://images.google.com/images?client=opera&rls=en&q=pagani+zonda+f&sourceid=opera&oe=utf-8&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=image_result_group&resnum=1&ct=title

  Imam pac rad lepo hitre kompaktne avtomobile in nikakor ne razumem zakaj bi kdo vozil kako velko kravo 😛

 8. chef Says:

  Je pa res, da zijala buljijo v avto že če voziš jajca od Touarega. Tudi moj potovalnik California od VW je razmeroma vpadljiv in se včasih prav neprijetno počutim.

  Zaradi nelagodja me vedno manj mika, da bi si nekoč kupil hud avto, ki si ga seveda želim iz ljubezni do avtomobilov.

 9. kekez Says:

  Bral sem zanimivo štorijo, kako so nastali avtomobili Lamborghini.

  Menda je lastnik Lamborghini, ki je proizvajal traktorje in s tem obogatel, kupil ferrarija in se kasneje pritožil zaradi nekih težav. Ferrari pa ga je poslal v PM rekoč: “Ne nakladaj, pač ne znaš voziti. Kaj pa ti veš o avtomobilih. Pojdi delat naprej svoje traktorje!”

  Lamborginija je to ujezilo in je res odšel in sam začel proizvajati avtomobile po svojih zamislih. Ferrari pa je zato dobil KONKURENCO.

 10. chef Says:

  @kekez: Mislim, da ni bilo čisto tako enostavno, v osnovi pa je to res. Mislim, Lamborghini enostavno ni bil zadovoljen s Ferrarijevimi lastnostmi. Komplikator!

 11. kekez Says:

  Zdi se mi, da sem to nekoč zasledil v prilogi Polet.

  Zdaj sem šel malo na net in v wikipediji pod geslom Lamborhgini piše natanko tako. Menda ga je j***la sklopka.
  ‘Ferruccio received a dismissive answer from Ferrari, who said to Lamborghini that “the problem is not with the car, but rather, the driver,” and suggested he look after his tractors.’

  Spomin me še služi 🙂

 12. pijanec Says:

  Neverjetno je, da je v Sloveniji takoj vsaka pička, ki vozi dober avto ali so ji všeč dobri avti, pleh pička. Pa tudi če bi npr. s svojim podjetjem fajn zaslužila.

  Sicer pa tudi Urška ne zasluži malo oz. čisto dovolj, da lahko več kot spodobno živi.

 13. Waldo Says:

  …Urška ne zasluži malo oz. čisto dovolj…

  Ja, od prodaje CDjev! ROTFLMAO!

 14. dronyx Says:

  @Pijanec, kakor so me dekleta podučila, naj bi njen bivši mož kupil delež v TV Paprika samo zato, da naj bi ona tam imela svojo oddajo in bila nekakšna glasbena urednica (v lastni oddaji?). Kot vedo povedati zlobni ženski jeziki, pa naj bi ji mož kupil tudi silikonske vsadke, ki naj ne bi bile predmet delitvene bilance. Prosim, to so trači. Koliko je na tem resnice, pa ne vem., ker tega ne spremljam.

 15. lojze Says:

  Right, tole pa tud ne

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: