Darilo kraljici

»Britanski kraljici smo baje ob obisku podarili kitajski porcelan. Izvirno. Jaz bi temu dodal še električni števec in komplet prevlek za avtomobilske sedeže

dr. Onyx o obdarovanju

6 komentarjev to “Darilo kraljici”

 1. Melkijad Says:

  Kakšen kitajski porcelan? Gre za unikatni izdelek slovenskih oblikovalcev.

 2. dronyx Says:

  Opa, nisem vedel, da smo v svetu znani tudi po porcelanu?

 3. Mašon Says:

  http://www.catbriyur.net/

  znani zelo. bolj ko po čem drugem…

 4. dronyx Says:

  Ne bi si nikoli mislu, da je catbriyur slovenska znamka. Upam, da so bile šalčke kraljici všeč, moj okus to zagotovo ni.

 5. Janez Says:

  Kakšen električni števec bi ji dal? A oni star ali ta novi ko sam rdeča lučka utripa. Pa seveda mora biti od Iskre, praviš.(“Made in Slovenia!”).
  Drugače pa ji bodo dali lipicanca pravi vir iz 24ur.com.
  A se ni enkrat nekaj časa nazaj omenjalo da je kobilarna lipica v rdečih številkah ali kako je že bilo. Zgleda da je država preveč radodarna za take stvari, ko se gre za kak visok obisk, za delavce kot si ti v javni upravi pa nič dobrega.
  Zaključek: Denar, ki je bil uporabljen za plačilo daril za VIP osebe, varnost,… naj namenijo še za izgradnjo in ustanovitev ter promoviranje “blogerskega puba”, da se uresniči ena izmed onyxevih idej. Ostali denar pa naj še namenijo za optični priključek do dr.onyx.

  @Dr. Onyx: A ste vi najbolj prepoznavna oseba, ki bloga v javni upravi? Ali imate tudi najdaljšo tradicijo bloganja? Od kdaj sploh blogate?

 6. dronyx Says:

  Janez, Lipicancu je bila samo “botra”, tako da ne gre z njo na avion. Boter sem jaz lahko vsem nilskim konjem, pa od tega nimam nič. To je bolj mišljeno kot reklama za kobilarno Lipica, ker sedaj bodo trume tujih turistov drle gledati kraljičinega konja.

  Glede prepoznavnosti KJE PA. Za bloge vem da jih imajo tudi ministri (Turk, Rupel), jaz sem 40 plačilnih razredov nižje. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: