Revolucionarne spodnje hlačke

Sparkica in ekipa v ozadju se je zelo potrudila in pripravila zanimivo animacijo, ob kateri upam tudi Al Gore ne bo mogel ostati ravnodušen. Sam sem imel sicer že dolgo časa ovce na sumu, da so dejansko one krive za Ozonsko luknjo, čeprav nisem bi čisto prepričan, za kakšen mehanizem vplivanja gre. In sedaj, ko je že vse jasno, lahko samo neskromno in s ponosom priznam, da sem se tudi sam nagibal v smer, da prdci ovac (ter ostale dorbnice) luknjajo ozračje ter nas tako izpostavljajo ultraviolični svetlobi vsem nam drage zvezdice – Sončku.

Ampak, kot je nekoč dejal opozicijski prvak Borut Pahor, mi ne želimo biti del problema, ampak del rešitve. In za vsak problem raste nekje rešitev, tako tudi za prdce ovac (strokovno rečeno THE SHEEP FARTS PROBLEM GLOBAL SOLUTION).

Namreč neki ameriški izdelovalec spodnjega perila je (baje) izumil spodnje hlačke, ki imajo vgrajen poseben filter, narejen iz klobučevine, oglja in nekakšne volne (fibreglass wool, karkoli že to je), ki ima za nalogo, da zadrži in filtrira neprijetne vonjave, ki se sproščajo ob prdenju. Hlačke pa se tako tesno oprimejo života, da plini ne morejo uiti nikamor drugam, kot čez filter. In tu, dragi moji, jaz za nekaj časa obmolknem. WTF? To je naravnost, kako naj rečem, no, recimo bobu bob in prdcu prdec, to je naravnost GeNiTaLnO. LOL.

In lahko samo pritrdim predsedniku družbe, ki se ponaša s takim revolucionarnim izumom, ko pravi:

“They can be worn anytime, anywhere – in bed, to work, at social events, including professional meetings or when travelling in any vehicle, including an airplane.”

Ne samo to, mister president. Vaša firma je nehote in očitno povsem slučajno našla rešitev tudi za GLOBAL WARMING CRISIS, ki je več kot očitno posledica THE SHEEP FARTS GLOBAL PROBLEM.

Enostavno uzakonimo z dvotretjinsko večino, da morajo vse ovce, pa ne samo ovce, ampak tudi vse ostalo govedo, ki spušča neprijetne in okolju nevarne vonjave, vključno z človekom, OBVEZNO nositi takšne spodnjice. Tako se bodo vsi plini (strokovno “anal gases”), ki nam luknjajo ozračje filtrirali in nenazadnje, zakaj ne bi dodali spodnjicam še osveževalec zraka?

Si predstavljate recimo javni zaprt prostor, kot je dvigalo, stojišče na vlaku, vrsta na banki ali kaj podobnega, vi spustite enega nenadzorovanega, okrog vas pa zadiši po poljskem cvetju ali divji češnji? In namesto običajne zadrege in rdečice na obrazu, vi globoko vdihnete in brez sramu daste okolici vedeti, da je to vaše maslo.

Ups, I FARTED again (video) and I am not ashamed!

Preberi še:
Super!Nova trgovina z gatami v Ljubljani by Onyx

Advertisements

6 komentarjev to “Revolucionarne spodnje hlačke”

 1. DJ Says:

  Hja, ko bo na vrsti verzija 2.0 tega filtra, ki bo “se manjsa in se bolj nevidna, tudi ce ste v kopalkah”, in imela se zvocno izolacijo… potem bo vredna uporabe. :)))

 2. chef Says:

  Kot je rekel @DJ. Problem zvočne izolacije ostaja. Namreč: spustiti tihomirja v liftu, kjer se vozita več kot dve osebi, je z nekaj sposobnosti blefa in osnovnega igralskega znanja lahko celo zabavno. Spusiti ga na glas je pa seveda druga pesem, ker te takoj dobijo, razen če je tako zelo glasen da zaodmeva in smeri ni mogoče določit.

 3. dronyx Says:

  Dj in Chef, lepo vaju prosim, kdo pri zdravi pameti pa danes še spušča tihomirje (ta beseda mi je sweet) kar tako, nepripravljen? Običajno spremljajoči zvok prekriješ s pokašljevanjem ali čem podobnim, situaciji primernim. Je pa res, da se ponavadi takoj na ta način odkrije, kdo je avtor smradu, ki se širi naokrog. Poleg tega sem omenil, da bi k temu izumu morali obvezno dodati še osveževalec zraka. Tebi možgani sedaj avtomatično povežejo zvok tihomirja s smradom, kar je seveda za žrtev neprijetno. Če ti ob tem zvoku zavonjaš recimo duh sivke ali jasmina, bodo to tvoji možgani dojeli kot nekaj nadvse prijetnega. This is The Matrix phenomen of Perception (če mi je dovoljeno izraziti se strokovno, da ne bomo na tem nivoju o prdcih).

 4. sparkica Says:

  Hehehehe, svet je zmešan, Amerikanosi pa definitivno nori 😀 Vendar… bi bile te hlače idealno in GeNiTaLnO [(tm) by DrOnyx] darilo osebi, ki mi smradi življenje :mrgreen:

  Žal je moj mit o tem, da so ofce Beeetke in njihove kopitljave sorodnice krive za vse luknje na tem svetu (morda še za črvine izven njega) sesut…

  Priporočam takojšen obisk prvega patentnega urada, ki ti prekriža pot, da ne bo zaslužek od Matrix phenomenom of Perception samo navidezen :mrgreen:

 5. pijanec Says:

  Niti nočem videti, kako bi v oprijete hlače oblečena ženska s takšnimi hlačkami zgledala od zadaj.

 6. sparkica Says:

  pijanec, kot kolesarka 😕

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: