Navijaške vdove

Mnoga dekleta in žene bodo do konca evropskega prvenstva v fuzbalu praktično postale vdove. Tipi bodo po gostilnah gledali prenose tekem, pri čemer se jasno dobijo že nekaj ur prej na pivu, po tekmi pa ostanejo še nekaj ur na pivu, da pokomentirajo tekmo. Ženske pa se boste morale za ta čas pač znajti, kakor veste in znate.

Ta nogometni čas pa je lepa priložnost za vse tiste casanove, ki jih nogomet niti malo ne zanima, zato pa imajo toliko raje POROČENE ženske. Taka priložnost, da se na tako enostaven način pride do kakšnega poročenega komada, ki ti ne teži z poroko in otroci, se ponovi samo vsake dve leti, ko so na sporedu svetovna in evropska prvenstva, pa morda še kakšne olimpijske igre. Zato nič čakat, ampak brž v akcijo.


vir: www.fezzart.com

Običajno gre vse skupaj nekako takole (prosim če tega ne kopirate in si spomnite svojo foro):

“O, živijo Ančka. Danes si pa kar sama, kje imaš pa Lojza?”

“Saj ga poznaš. Odkar je ta fuzbal, cele dneve leži kot crknjena kamela pred tistim televizorjem in buli čisto vse tekme. Pa ne sam tekme, to bi še šlo. Gleda tudi čisto vse posnetke pozno v noč. Še hrvate glede, kako žogo brcajo, si moreš mislit? Čeprav barabe ne dajo niti Jorasu prave kode za zapornico, on jih pa gleda po televiziji in ni dvakrat za rečt, da še za njih navija. Ti povem, če bi lahko, bi najraje zabrisala televizor čez okn, sam sva ga kupila na obroke in mava še neki časa za odplačvat. Mi je pa tako žov, da ti ne morem povedat. Jaz nimam od televizorja nič. On ves čas gleda enkrat fuzbal, drugič tenis, pa skoke, formulo, še v nedelo, ko imam edinkrat sploh kej cajta, mi ne pusti da gledam Zvezde plešejo, ker mora on gledat una dva, ki afne guncata na popu.”

“Joj Ančka, jaz sem pa gledov, zakaj si tak žalostna zadnje cajte. Posluši, včeri so rekli, da bo za vikend lep vreme, pa lahko skupi skočva do Portoroža, kaj praviš? Bom jaz rezerveru v hotelu nočitev z zajtrkom, pa se bova potem šla mal kopat na teraso, pa v savno lahko skočva, pa če boš hotela, greva potem na eno večerjo zvečer skupi in na sprehod do Pirana. Veš, je lepo ob obali, ko tkole vetrček narahlo pihlja.”

“Ja, veš da bi šla. Maš prov, tako lep vreme, jaz naj pa doma v luft gledam, kot kakšna stara vdova? Ti kr rezerviri, jaz bom pa doma rekla Lojzu, da gremo s prjatlcam za vikend na morje. Se slišva. Veš, sem ti tolk hvaležna, ker si tako prijazen.”

Značke: ,

One Response to “Navijaške vdove”

  1. alcessa Says:

    Juhuuu! Ena-nič za Nemčijo! 😆

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: