Osenarjeva in Ronaldinho za las pred Onyxom

Ker je danes petek in je večina že utrujena od resnih, državotvornih tem in reševanja tehničnih poklicev iz globokega blata, za sprostitev še malo statistike. Tole spodaj je lestvica najbolj iskanih besed, ki so bralce pripeljale do tega bloga od svečanega odprtja enkrat oktobra lansko leto.

Nina Osenar premočno vodi, že na drugem mestu pa je nogometaš Ronaldinho, ki se pojavi v enem samcatem prispevku na blogu. Dr. Onyx je na lestvici omenjen večkrat, ker ljudje pač različno zapišejo moj “doktorski naziv”, če pa štejem vse skupaj kot eno iskano besedo, sem praktično za petami Ronaldinhu, a še vedno krepko malenkost za Osenarjevo. Ovulacija in kunilingus sta pričakovano zelo visoko na lestvici, kar ovrže tezo, da ženske ne znajo uporabljati spletnih iskalnikov in potrdi tezo, da imajo presenetljivo rade kunilingus. Zelo visoko je po moje tudi samostrel, zato bom verjetno enkrat naslednjič predstavil mojega črnega lepotca.

Tipično slovensko dušo lepo opiše zelo visoko uvrščen iskalni pojem “mesojede rastline”, na lestvici pa recimo ni nobene Orhideje, Fuksije ali Tavžent rože. Upam pa, da mesojedih rož ne kupujejo tudi vegetarjanci, kar bi bilo zame navadno licemerstvo in dvoličnost.

Če pogledam lestico naprej do zadnjega mesta, sledi jabolčnemu zavitku že Tamara Vonta, Šrot je gladko razočaranje s samo 57 iskanji (Danijeli Rakovič se ni uspelo uvrstiti na lestvico), Eva Irgl pa še večje z borih 44, kar kaže samo na to, da bo jeseni težka za še en mandat.

Zame zanimivo je, da je na lestvici celo beseda “imsi catcher” z 52 iskanji, pri čemer verjetno večina nima pojma, kaj to sploh pomeni in zakaj bi to kdo iskal po spletu. V bistvu gre pa za napravo, ki omogoča prisluškovanja GSM telefonom.

Preberi še:
Moosing – Summarised by Alcessa

Značke: , ,

5 komentarjev to “Osenarjeva in Ronaldinho za las pred Onyxom”

 1. alcessa Says:

  Hm, moji obiskovalci se bolj zanimajo zame kot tvoji zate (“alcessa” je nr. 5 na seznamu), zato pa so tvoji iskalni pojmi neverjetni 😆

  Mi poveš, kaj dela Harry Potter tukaj? 🙂

 2. dronyx Says:

  alcessa, to so grobe insinuacije, ki ne zdržijo kritične presoje. Za alcesso se je zanimalo 230 iskalcev, zame pa:

  dr onyx 157
  dronyx 143
  dr. onyx 55

  Če to seštejemo, računalno pokaže 355, kar je precej več kot 230. Na drugi strani jaz praktično nimam na seznamu vulgarnih besed, kot je fukanje, ki ima pri tebi kar 57 iskanj in tudi lepo opiše povprečnega slovenskega uporabnika spleta. Mar ne?

  Harry Potter je pa priljubljen mladinski narodni heroj, jaz sem mu posvetil prispevek In MEMORIAM.

 3. alcessa Says:

  Tja, ne vem: k zanimanju spada tudi, da se ime napiše pravilno. 😉

  Za fukanje je kriva Nimfa, jaz takšnih izrazov ne uporabljam.

  Hvala za link 🙂

 4. dronyx Says:

  alcessa, ne more biti za vse kriva samo Nimfa. Za “fukanje” moraš vedno imeti (vsaj) dva, sicer gre lahko kvečjemu za masturbacijo. 😉

 5. alcessa Says:

  Oh, OK: za masturbacijo je kriva- Moooment! Dva?!?! Res? 😳 😯

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: