Bloger blogerju T-Shirt

Čeprav nekateri vremenoslovci napovedujejo, da letošnje poletje zaradi vpliva El Ninja ne bo ravno vroče, se upam lahko nadejamo, da bo nekaj dni poleti vendarle tako toplo, da bomo lahko hodili naokrog samo v kratkih majicah in hlačah, z črnimi sončnimi očali čez oči.

Na drugi strani se mi zdi, da naše Blogovje nekako stopica na mestu, da ni pravega žmohta, ni kemije, ni energije, ni ničesar. Resda so se v zadnjem letu dni zgodili tudi nekateri premiki, ki jim lahko rečemo drobceni znanilci sprememb. Tako je Siol že drugič izbral trojico novih Hišnikov, Človek je uspešno organiziral Bložič Party, Večer je izbral blogersko izjavo leta med svojimi blogerji in nenazadnje je začel izhajati tudi prvi blogerski tiskani brezplačnik, Blogorola. Ni veliko, nekaj pa je le.

In kot rečeno uvodoma, se naglo približuje poletje in s tem nova ideja dr. Onyxa.

Bistvo moje ideje je v tem, da si blogerji za poletne mesece umislimo posebno modo, T-Shirt majice v obliki športnih dresov in z napisom blogerja na majici.


fotomontaža: dr. Onyx

Tako se bomo lahko na enostaven način prepoznali na cesti, pa ne samo to. Bistvo moje ideje je, da vsakič, ko se na cesti dva blogerja (še bolje bloger in blogerka) v majicah srečata, se najprej malo kot kužka ovohata, potem slečeta majici, krepko stisneta prepoteni telesi, se potrepljata po ramenih in na koncu tega obreda še izmenjata prepoteni majici, kot dokaz uspešno izvedenega mimobežnega blogerskega srečanja. V športu je to običajen obred po končani tekmi in ne vidim resnih zadržkov, zakaj tega ne bi počeli še blogerji.

V akcijo bi se lahko aktivno vključili tudi naši domači blogerski portali in svojim igralcem natiskali sponzorske majce v barvah portala (Siolovci rumeni, eDnevnikovci zeleni, Večerovci oranžni…), tako da bomo že od daleč vedeli, koga se bomo na daleč izognili. Vsi tisti, ki pa smo neodvisni in na začasnem delu v tujini (tu mislim ekipe wordpressa, bloggerja…), se bomo morali pač znajti po svoje.

Na koncu te akcije, nekje začetkom jeseni, potem predlagam, da organiziramo veliko  After Action Party z krajšim kulturno umetniškim programom, kjer se bodo lahko blogerke po mili volji ravsale v blatni kopeli, na koncu pa bomo še prešteli, koliko majic je zbral kateri izmed blogerjev in tistega z največ majicami nagradili z drobceno pozornostjo. Blatno kopeljo.

Ko sem tole prebral še enkrat, mi ideja z objemanjem prepotenih, morda celo pretirano kosmatih in po hrbtu zaraščenih teles neznancev, ki zaudarjajo po švicu, nekako ni več všeč. Preveč me spominja na mojo prvo, zadnjo in edino službeno novoletno zabavo Pri Jovotu, ki se je zares razživela šele po polnoči, ko so se nekateri slekli do pasu in prišli iskat moje sodelavke za ples. Večina si nespodobnega povabila zaradi kariere ni upala zavrniti, so pa vse po vrsti zavijale z očmi in smo se kar hitro potem od tam pobrali. Bljak in fuj.

Advertisements

5 komentarjev to “Bloger blogerju T-Shirt”

 1. danijel24 Says:

  Dobra ideja!Samo mislim, da nas bo veliko hotelo imeti ravno številko 69. 🙂

 2. Karmen Says:

  69:-)

  Lani poleti je v Gajotu (na vrtu) stregla deklica, oblečena v majčko z Blogresa. Ampak, priznam, se mi je rahlo trapasto zdelo, da bi ji kar rekla “Ej, jaz tudi pišem blog”. Heh.

 3. dronyx Says:

  Zakaj pa je 69 tako popularna številka? Upam da kdo ne misli Kamasutre!

 4. Cyb3r Says:

  Hehe, 69 je moja tekmovalna številka. 🙂

  http://cyb3r.seeall.net/blog/2008/03/12/ready-to-race/

 5. Aleksandar Says:

  bolje 96 !! :))

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: