Po ugodni ceni nudim delo

Iščem več študentk ali študentk zadnjega letnika medicine ali prava, s skupnim povprečjem ocen zadnjega letnika vsaj 9, z veliko lastne samoiniciativnosti, veseljem do sezonskega dela, jasno izraženega kultiviranega in negovanega značaja, urejene zunanjosti ter nekaj prostega časa za honorarno urejanje mojega bloga in aktivno sodelovanje v blogosferi.

Delo obsega popravljanje starejših zapisov in pisanje novih, opremljanje zapisov z ustreznimi značkami (tagi), lektoriranje besedila, ustavljanje vejic in predlogov s ali z na prava mesta, brisanje žaljivih in neumestnih komentarjev na tem blogu in pisanje žaljivih in neumestnih komentarjev na  drugih blogih, seciranje ostalih blogerjev, iskanje in preganjanje plagiatov po blogosferi, udeleževanje  (brez)bložnih zabav in afterlife partijev ter komunikacijo z bralci in odgovarjanje na številna vprašanja prejeta po elektronski pošti.

Kot prednost bom štel tekoče znanje PHP, ASP, Perl, Batch, XML, ODBC, CORBA ter Notepad verzije 5.1. Od kandidatov pričakujem, da imajo lastno osebno vozilo, veljavno vozniško dovoljenje brez vpisanih kazenskih točk ter obvladajo tekoče vsaj dva tuja jezika. Neznanje slovenščine ni izključen pogoj. Delo je terensko in po celi Sloveniji.

Okvirna urna postavka je 9.99 €, pri čemer nudim samo v tej ekskluzivni ponudbi vsak mesec eno uro dela brezplačno na moje stroške. Ure se obračunajo enkrat mesečno, pri čemer mora izbrani kandidat poravnati račun za tekoči mesec do desetega preteklega meseca na moj tekoči račun odprt v Liechtenstainu. V primeru, da zaradi dokazano nevestnega dela izbranega kandidata v tekočem mesecu pade število bralcev za 10% ali  več oziroma pod 10 bralcev ali manj, se brez vnaprejšnjega opozorila urna postavka lahko poviša na 19.99 €.

Prosim da se na razpis ne javljajo kandidati nižjih letnikov ali celo bruci, ker imam z njimi zaradi neizkušenosti zelo slabe izkušnje. Prav tako prosim, da se na oglas ne javita Dajana in Had, ker poznam njun učni uspeh in to ni to.

Cenjene ponudbe pod: Samo Resni

PROMOCIJSKO BESEDILO
Cena klika je 1.99 €

Vse napisano je laž. Za morebitno škodo in povzročene duševne bolečine avtor zapisa ne odgovarja (dodal odvetnik avtorja zapisa).

9 komentarjev to “Po ugodni ceni nudim delo”

 1. Karmen Says:

  Če bi dodal še Java scripts, Flash in poznavanje CMSov, bi me skorajda že premamilo 🙂

 2. zloba Says:

  Heh, še dobro, da nisem pravnica:-D

 3. dr. Onyx Says:

  Karmen: Tega nisem dodal zato, ker se mi to zdi samoumevno in pošteno povedano v moji okolici ne poznam nikogar, ki ne bi tega obvladal. Vsaka tajnica je že kdaj odigrala kako igrico v Flashu, nekateri študenti, ki so opravilno sposobnost morda zadeli celo na državni loteriji, pa obvladajo po več CMSjev hkrati (mambo, tango etc). Tako da…nisem impresiran (impresijoniran?).

  Zloba: Pogoji so postavljeni zato, da se lahko kršijo. 😉

 4. had Says:

  jaz nisem dajana 🙂

  a cobol se ne steje kot dodatna referenca?

 5. dronyx Says:

  had, vem, pa tudi nisi več študentka, tako da tvoje prijave ne morem jemati resno.

 6. Jan Says:

  linka sta verjetno namerno zamenjana? 👿

 7. Karmen Says:

  dr. Onyx, a omemba tega, da sem začela na ZX Spectrumih kaj pomaga?:-)

 8. dr. Onyx Says:

  Karmen, po dnevu in neprespani noči ter temeljitem premisleku sem se odločil, da si me prepričala in te vzamem v ekipo. Upam da ti je cena v redu, gre pa za kompromis. Če bi bila urna postavka višja, bi zaslužil mnogo več, vendar potem k delu ne bi pritegnil širših množic. Oba pa veva koliko dela je z nekim blogom, ki ima ambicije, da ne izgubi še zadnjega poslednjega bralca. 😉

 9. Tekmovanje v direktnem marketingu - Saša Gerčar Says:

  […] učenja, ki je na koncu ob dosegu uspeha lahko še prijetno nagrajen. Trik je zanimiv in podoben temu, kajne? Plačaš zato, da za nekoga potem nekaj delaš, da nekomu brezplačno opravljaš delo […]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: