Sami znanci

Pred časom je nekdo na blogu na dolgo in široko popisu vse znane osebnosti, ki jih je v življenju srečov. Pol sem se pa še jest zamislu in ni omembe vrednega.

Pred mesci sedim v bifeju v Bitu in čakam na badminton, ker sem računu da bo gužva na cest in sem pršu petnajst minut prezgodi. Se usedem na stol in študiram kaj bi spil. Pa me prehiti nek starejši tip za mizo, blizu petdesetih, ki mi v napol vinjenem stanju razlaga, da ima ravno petdesetnico, torej rojstni dan, in da me časti. V redu sem reku, pa spijeva eno pivo na vaše zdravje. Glih tolk časa mam še. Ker moj partner pri badmintonu je človk, ki če plača uro, hoče uro tud odigrat. Celih 60 minut.

Pol pa uleti notr nek tip, ki mi je delovov ful znano, pa se nisem mogu spomnt od kje tega človeka poznam. Sem študiru, al ga naj pozdravm, sam sm bil raj kr tih, ker nisem bil sihurn, če ga ne poznam iz TV. Ker to se mi je tud že zgodl, da sem recimo Miši Molk na cest reku dober dan.

Pol se pa izkaže, da sta s tem modelom zraven mene že stara frenda in se začneta neki pogovarjat. „Ej Cime boš spil…“. Pol mi je pa kapnl da je Cimerotič, tip ki je igrov za državno fuzbalsko reprezentanco, še ko smo bli sposobni koga premagat in je bil Katanc pripravljen zastavt Šmarno Goro za dobr rezultat. Sm si mislu, še dobr, da ga nisem pozdravu. Bi spet butl izpadu.

No pa včeri sem tud sreču neki znanga.

Grem med malco mal vn na zrak, da si pretegnem noge in kakšno fračo vidm, v bistvu sm bil pa zmenjen da se z enm tipom dobiva na kavi in kakšno rečeva čez Bajuka. Pa zagledam tko hodivši po cest, ko gre proti men spet nek znan tip, k sm pa tkoj vedu kdo je. Slivnik. delo.si. Sam tega človeka sem pa že večkrat na cesti sreču in vedno gleda v tla in mi deluje zaskrbljen, kot da bi mu avto ukradl, ženo pretepl pa še Markeša ugrabil.

To je pa skor že vse v celm življenju. Aja, pa še eno znano pevko sem sreču leta nazaj pred Ikeo v Gradcu s tipom, sam se pa ne morem spomnit kako ji je ime. Sm pozdravu, pa se je nasmehnla, tip je pa mal postran pogledu. Ni Lendero, ker njo sem vidu v neki gostilni nazadnje pred leti. Neisha tud ne, ker njo sm vidu sam enkrat v City Parku. Nuša Derenda tud ne, ker sem jo nazadnje vidu na Ljubljanskem Gradu.

Hudiča. Zdele se ne bom spomnu. Je že pozna ura.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: