EU prijazna do kokoši

Kokoši v EU se lahko veselijo, da so lepo rejeni uradniki evropske unije sprejeli merila, po katerem je dovoljeno gojiti največ 33 kg kokoši na kvadratni meter. Kokoši nesnice so jo odnesle še nekoliko slabše, saj za nesnice velja 42 kg na kvadratni meter, kar znese po izračunih 26 osebkov.

Močno upam, da niso enakih meril imeli birokrati tudi ko so projektirali palače evropske unije, ker sicer bo znalo biti zelo vroče. Sploh če si kvadratni meter deliš z dvajsetimi pripravnicami, sredi poletja, brez klime… (ohhh)

Prav tako pa mi je tudi sporno, ali bodo kmetje, katerih kokoši prosto letajo po dvoriščih in so več kot očitno v priviligiranemu položajo napram svojim zaprtim vrstnicam, plačevali zaradi tega kakšne bonitete?

Sicer se mi zdi pa lepo, da nekoga skrbi tudi za dobro počutje kokoši.

5 komentarjev to “EU prijazna do kokoši”

 1. Centrifuzija Says:

  Hm, teh tvojih kur ne bom komentirala. me pa zanima, kako in kaj je s kandidatiro. Z vašo in mojo, kakopak. Nenazadnje naj bi odigrala pomembno vlogo pri vsem skupaj. Kolegice in kolegi so pripravljeni na obsežno kampanjo in večdnevno zabavo ob poroki, jaz pa prav tako. Prosim za odgovor.

  LP Centri

 2. Kašpar Says:

  Brez skrbi, birokrati imajo klimo, nč bat za njih, se bolj za kure sekiram.

 3. dronyx Says:

  Spoštovana kandidatka. Prosim, če niste nestrpni. Ena izmed vrlin Prve dame bi morala biti tudi strpnost, tolerantnost, zavzemanje za pravic manjšin in romov in odprtost brez uporabe jedilne čokolade ali Donata.

 4. Centrifuzija Says:

  Prav.

 5. dronyx Says:

  Spoštovana kandidatka Centrifuzija.

  Predlagam, da v tej temi ne načenjate podteme v zvezi z izborom Prve dame, ker ima osnovna tema naslov “EU prijazna do kokoši” in bi si lahko spoštovani volilci, ki bi površno prebrali tekst, lahko ustvarili povsem napačno mnenje o odnosu kandidata do žensk. To pa bi lahko pomenilo hitro kakšen odstotek ali dva manj na jesenskih volitvah, česar pa seveda nočemo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: