Invazija Filipincev

Ko sem že mislil, da bo dananšnji dan minil brez da padem iz stola od smeha, sem naletel na tole NIT na siolovem forumu. V bistvu je tema niti swingerska zamenjava dveh tekmovalcev v resničnostnem šovu Big Brother, gre pa za “interracial” komentarje, kjer sodelujejo tako naši kot Filipinski forumaši. Zlata vreden pa je tale komentar:

Incessant:
Actually, Miha just masturbated inside the toilet, went to the shower to wash and shaved his pubic hair… Weird

I feel sLOVEnija.

11 komentarjev to “Invazija Filipincev”

 1. blodnja Says:

  Dragi bodoči predsednik

  Upam, da med spremljanjem Big Brotherja najdete tudi čas za zaključevanje razpisa za prvo Damo. Namreč maj je praktično tukaj in Bičksvitovci nestrpno pričakujemo dan, ko bomo lahko prezračili svoje roza tančice in oddali našo ljubljeno Centri v varne roke bodočega predsednika države.

  Fešta naj bo!

 2. Dr. Onyx Says:

  Ker doma nisem bil med prazniki priden, sem dobil strogo prepoved predsedniške kampanije do nadaljnega, prav tako pa ne smem več spremljati tedenskih oddaj Big Botherja, samo še glavno oddajo ob sobotah. Upam da konkurenca ne bo umrla od sreče, bom pa kljub temu objavil uradno, kaj si mislim o Borutu Pahorju.

 3. xy Says:

  Spoštovani kandidat, pa menda boste ja mož in namesto tiranije peščice samodržcev raje upoštevali voljo ljudstva! Narod si blazno želi novih obrazov in predvsem slovensko Ciciolino.

 4. blodnja Says:

  Dragi bodoči predsednik,

  Moram reči, da sem presenečena nad tako hitrim klonjenjem pred obveznostmi bodočega predsednika in se ob tem sprašujem kdo je ta tiran/ka, ki si drzne karkoli prepovedati bodočemu vodji. To je vendar naloga prve Dame!

  I employ you to reconsider….

 5. Centrifuzija Says:

  Moje srce joce. Stojim poleg Rena, kibo zaradi mojih bridkih solz narastel in poplavil bregove Arlesa, rojstnega mesta Van Gogha. Bomo vsaj vedeli,kdo je kriv!!!
  LP iz Provanse
  Prva Dama na prodaj

 6. Dr. Onyx Says:

  Spoštovana kandidatka, lahko samo čestitam k izbiri prvomajske destinacije. Končno nekdo, ki ni šel v Firence in Toskano.

 7. Centrifuzija Says:

  Torej sem se vedno vasa kandidatka???

  Pa da ne bo pomote; izbrala sem krepko podaljsane prvomajske praznike!

 8. xy Says:

  Kandidat je zgleda dokončno obupal, tako močno upamo, da je kandidatka lepša od Pahorja in da ima dovolj jajc, da bo zmogla samostojno nadaljevati začeto pot in pri tem izkoristiti že ustvarjeni Onyxov kapital. In da se le ne bo okužila z naravnost katastrofalnim programom od Royalove!!!

 9. dronyx Says:

  Seveda nisem obupal, pa tudi Centrifuzija je še vedno resna kandidatka za [PD]. Samo kampanija se ne premakne nikamor, če odmislim nekaj abotnih izopadov protikandidatov. Jaz se počutim kot maratonec, ki je prvih 200 metrov prešprintal v 22.48 sekunde, potem pa omedlel.

 10. barbiblond Says:

  Jaz vas vidim kot maratonca, ki je po 2000 m šprinta ugotovil, da drugi še zavezujejo superge…

 11. dronyx Says:

  In nekateri sploh ne vedo ali bi nastopili na maratonu ali na tekmi ritmičnih gimnastičark. Vsaka primerjava s Pahorjem je zgolj namerna.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: