Big Brother

Sicer nočem biti škodoželjen, samo danes ponoči sem sanjal, da je zapadlo toliko snega, da se je podrl šotor “Big Brother” pred POP TV.

Kamere znotraj šotora so še delovale in potem smo gledalci s SMS glasovi lahko glasovali, koga bodo uspeli rešiti pravočasno in kdo se bo pod snegom prej zadušil.

Seveda s(m)o bili zopet v prednosti tisti, ki s(m)o kupili kartico za podrobnejši pogled prek interneta, ker s(m)o lahko videli, kako poteka reševanje posameznega tekmovalca. In vse to za 10 evrov.

Za Miho ni bilo rešitve, ker namesto, da bi dihal, je iskal pod ruševinami svojo, sedaj že znamenito knjižico, 200++.

Potem sem se zbudil in nočne more je bilo hitro konec.

Edino kar mi je zares žal, je žal za pravnika, mislim da mu je ime Aleš, ker si je s tem praktično že dokončno zavozil poklicno kariero. Si predstavljate, da postane odvetnik ali sodnik? Jaz takoj zaradi okuženosti zahtevam sklic izredne seje Državnega zbora in okrogle mize predsednikovih modrecev.

Bo pa vrednost striptizete Jasmine po končani predstavi na trgu predvidevam skokovito poskočila. O končni ceni pa si raje ne upam niti razmišljati, da ne dobim resnejše aritmije zaradi navadne domače “fovšije”.

15 komentarjev to “Big Brother”

 1. Centrifuzija Says:

  Joj, mislim, da sem edina prebivalka sLOVEnije, ki v soboto ni gledela Bigbraderja in čutim, da mi delček življenja manjka. V srcu in življenju je nastala praznina, za katero ne vem, kako jo bom nadomestila. Moje družabno življenje je na psu, saj se ne morem niti pogovarjati o striptizetah in jebačih. Da ne omenjam za kaj vse sem prikrajšana v snu!

 2. buba švabe Says:

  Daj zrihtaj slikico, ker tak to ne bo šlo!

 3. dronyx Says:

  Jaz sem gledal zmerno, to pomeni, preklapljal med oddajami in na top listi nadrealistov je bila tudi ta mojstrovina. Kot sem že nekje zapisal, je Miha svoje odigral naravnost briljantno, čeprav so ga potem v mimohodu do šotora izžvižgali. Poanta Mihovega nastopa, kot jo jaz razumem pa je bila, da je model imel že prek 200 žensk za spanje, pri čemur mu pa SANJSKA NINA NEKAKO NE POTEGNE.

  To pa je genialno, ker takrat, ko ji je to dejal, sanjska Nina ni bila več tako sanjska in osebno je v mojih očeh izgubila še zadnjo četrtino kredibilnosti, ki jo je prej pobrala shujšana postava in rdeči lasje. Kot bi prišla iz kakšne Mežkove pesmi ….

  Briliral je tudi tisti levi, ki mislim da dela nekje v maski na RTV, ko je dejal, da je že mogče psla z 200 dekleti, samo v internatu in to tako, da so pač spali. Spali kot spali. Res komentar vreden pet zvezdic.

  Jaz študiram, da si bom sposodil 10 evrov in kupil neomejen dostop, ker mislim, da mi nekaj manjka, če zjutraj ne pogledam, kaj se dogaja pod šotorom.

 4. Človek Says:

  @Onyx, misliš, da se odvetniku zaradi tega slabo piše? Sam menim namreč ravno obratno… Glede na to da smo slovenceljni toliko proameriško usmerjeni, je ravno to pravilna poteza, saj si lahko pridobi medijsko prepoznavnost, kar je v odvetniški praksi v usi zaželjenjo… Siecer verjetno ne bo zastopal nekih resnih podjetij ali posameznikov, kar pa ne pomeni, da ne bo imel (v primeru, da si ne naredi sramote seveda), ravno iz tega vidika več strank, saj bo prepoznaven in slaven… Ljudje pozabijo na to, kako in zakaj je nekdo postal znan, pač dovolj jim je zgolj dejstvo, da je poznan… Nina Osenar je playboy zajčica, ki sedaj služi kot televizijec verjetno veliko več kot marsikdo na RTVS, ki je to doštudiral in se celo življenje resno in pošteno ukvarja s tem….
  Misliš da se tak scenarij pri odvetniku ne more razviti?

 5. dronyx Says:

  V odvetniški praksi medijska prepoznavnost ne igra bistvene vloge. Ti moraš kot odvetnik zelo dobro (mislim zelooo zelooo dobro) poznati sodnike. In to je bistvo, ker potem …. 🙂

 6. Človek Says:

  Ja to se strinjam j…vendar nekdo ti mora pripeljati stranke… 🙂 Po drugi strani pa tudi sodniki radi počepnepjo pred mediji….Temu smo bili že priča na Vrhovni ravni ravno v povezavi s to televizijo (se spomniš davčne objave neplačnikov, ki se je iztekla v prid TVja?)…

 7. dronyx Says:

  Saj kakor jaz razumem večina, ki je v šotoru stavi racno na prepoznavnost in Bar je nenazadnje dokazal, da zaslužek in medijska prepoznavnost nista skregana. Nenazadnje verjetno tudi striptizeta lahko računa, da ko pride ven, ko pride ven izpod zasutega šotora, bo njena CENA NA TRGU ULALA VISOKO… 🙂 Tu raje neham razmišljat, ker dobim aritmijo zaradi fovšije.

 8. Človek Says:

  Ja o tem sem že v svojem blogu pisal ja… Ona je v vsakem pogledu sigurno zmagovalka, razmišljam o tem, da bi ji predlagal, če izpade iz igre, ali zmaga, nima veze, da organiziramo en striptiz kar na gospodarcu, ker mislim, da bi ga napolnili 😀

 9. dronyx Says:

  Jaz pa predlagam, da odpremo spletno stran z licitacijo. Po mojem si ostale striptizete, ki niso uspele priti not, že pulijo lase in brijejo noge s staro zarjavelo žiletko na suho.

 10. Centrifuzija Says:

  Morda ne bi bilo odveč, da predsedniški kandidat pomisli tudi na to, kako bo dekle vključil v svojo kampanjo.

 11. Človek Says:

  @Onyx, lol Mogoče naredimo celo oddajo, Big Stripper 😀
  Centrifuzija pa ima prav… PR bi ti prav prišel…. 😀

 12. Centrifuzija Says:

  In jasno, da imam prav, Človek. 🙂

 13. Centrifuzija Says:

  Jasno, da imam prav, Človek. 🙂

  Sicer sem si pa predstavljala občutek neizmerne sreče, ki so ga zagotovo doživeli odločevalci pri ibiri kandidatov, ko so dobili striptizeto in Romkinjo v enem.
  In potem naprej … neizmerno željo vseh ostalih nesprejetih pokvek, ker oni niso Romi/Romkinje!

  V resnici oddaja Big Brother predstavlja velik korak doprinos za slovensko strpnost. KRASN!!!

 14. kekez Says:

  Kaj, za hudiča, sploh je Bigbrader?

 15. dronyx Says:

  @kekez, ko sem že mislu, da se bo razvila konstruktivna debata prideš ti, z svojim smešnim vprašanjem …. in vse mi pade takoj dol. Vem Centrifuzija bi rekla s svojim smešnim …., kar bi bilo pa tudi nenapačno.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: