Modni trendi

Veliki, globalni zvezdniki, kot so znani Hollywoodski igralci ali recimo glasbeniki, ki napolnijo za šalo Londonski Wembley stadion, s svojim početjem diktirajo svetovne trende.

Angelina Jolie danes v Vietnamu kupuje tri letnega Vietnamskega dečka, pred časom se je po nakupih odpravila glasbena POP ikona Madonna. V Afriki si je tudi zbrala dečka, pri čemer se je domnevno kasneje nekaj zapletlo z očetom.

Upajmo, da bo Angelina imela več sreče in da po nakupu ne bo potrebno reševati reklamacij.

Bojim pa se, da če se ta trend prime tudi pri običajnih državljanih, da bomo imeli kmalu na Ljubljanskih ulicah imeli malo mešano na žaru. Kitajci, Črnci, Japonci, Maori, Bušmani, Albanci … da ne naštevam naprej.

https://i2.wp.com/www.gossiportruth.com/wp-content/images/madonna-on-the-cross.jpg
Foto: gossiportruth.com

Gospod, odpusti jim, saj niso normalni. 👿

Zdej grem pa od jeze k sosedu albancu na PREBRANAC. 🙂

15 komentarjev to “Modni trendi”

 1. irena Says:

  Angelina ima v svoji čredici same dejanske sirote. Zakaj je šla Madonna posvojevat otroka, ki je imel očeta, pa ne vem. Raje bi fotru dala denar, da bi lažje skrbel za otroka, če je v tem problem …

 2. dronyx Says:

  Izraz čreda se mi zdi kar primeren. Greš na tržnico in kupiše nekaj ekzotičnega za domov. Meni je to bizarno. Pa saj lahko posvoji kakšnega američana ali britanca, mar ne? Ali tam ni sirot?

 3. irena Says:

  za male američane in britance stoji v vrsti verjetno kar nekaj drugih “povprečnih” družin. poudarek na male, za desetletnike verjetno ni velikega zanimanja.

 4. Centrifuzija Says:

  Kot sem ti napisala v mailu, ki ga ne upoštevaš, bi si sama najbolj želela sirotka, ki je mešanček med tajsko prostitutko in postavnim afriškim domorodcem. Velika prednost se mi zdi vnos njihovih genov v našo zakrnelo belsko raso. Pač zagovarjam mešanje, združevanje, povezovanje in kar je še takih reči, ki spodbujajo tolerantnost.

 5. dronyx Says:

  kar se tiče mešanja ras, saj se daš lahko oplodit kakšnemu lastniku kitajske restavracije?

 6. dronyx Says:

  @Centrifuzija, sem dobil Vaš mail, samo sem bil na kavi zunaj, tako da sem šele sedaj prebral. Odgovorim, ko pridem od šoka do besede. 🙂

 7. Centrifuzija Says:

  Spoštovani dr. kandidat,
  mislim, da se bova za enkrat kar vikala. Se spodobi.

  Odgovorite lahko kar semle: http://bitchskweet.blogspot.com/

  Kar se tiče oplojevanja, pa odločno nasprotujem vaši ideji. Pripravljena sem posvojiti siroto, nikakor pa ne mislim na svet, ki ga še ne krojim sama, spravljati novega bitja. Morda nekoč …

 8. dronyx Says:

  Saj to je problem posvojevanja. Nihče ne bi več oplojeval, ker noče na ta svet spravljati novega bitja in te težave imajo pretežno belci. Dajmo posvojit vse, ki so že na svetu in so sirote. Leta 2050 bo na svetu 9 milijard ljudi. nakupiš nekaj medcelinskih kart in greš za eden teden v šoping. Morda bodo imeli v Vietnamu, Burmi, Laosu in Kambodži ter še Siera Leone da ne pozabim, že kar na letališču stojnice z sirotami. To je scenarij za vrhunsko komedijo.

 9. Centrifuzija Says:

  Mislim, da sva pravkar naletela na prvi konflikt. No, dopuščam tudi možnost, da ste v konfliktu sami s seboj, saj vaša pogodba z bodočo Prvo Damo predvideva posvojitev.
  Pogodba bo očitno potrebovala nekaj predhodnih usklajevanj.

  Prijazen pozdrav vsem.

 10. dronyx Says:

  Seevda govorim o posvojitvi, samo jaz govorim o slovaški siroti, ki pa ni prava sirota. Otroka bi pogodbeno posvojila samo za čas pred volitvami in morda še nekaj časa po volitvah, da prepričava starejše in verne volilce. Kaj čem potem z otrokom? Poleg tega otroci rastejo, ni ves čas eksotičen dojenček. Kaj boš z njim, ko ti nek otrok iz kambodže v prvem razredu na fužinah pretepe pol razreda in te ravnatelj pokliče na zagovor. Kaj potem? Vrneš otroka v Kambodžo nazaj?

 11. Centrifuzija Says:

  Glede tega se strinjava. Odlično. Člen te pogodbe ostaja nesporen. Tudi jaz v resnici ne vem, kaj bi počela s siroto. Že v formi dojenčka bi mi znal iti na živce. Tistega dretja namreč ne prenašam najbolje, vendar sem računala na izdatno tapecirano in zvočno izolirano otroško sobo po sprejetju pomembne državne funkcije.

 12. dronyx Says:

  Dojenčki ti seveda gredo na živce, samo če so tvoji potrpiš, ker nimaš kam z njim. 🙂

 13. Centrifuzija Says:

  🙂

  Ampak težave s temi vašimi presnetimi vejicami bova pa morala urediti, dragi kandidat …

 14. dronyx Says:

  Who want’s to be perfect… Naj se pohvalim, da je moja inovacija beseda Lepozdrav. Sicer pa težave s s in z štejem kot telesno hibo, iz katere se ni lepo norčevati.

 15. Centrifuzija Says:

  Ja, čestitke za inovacijo.
  Moram pa poudariti, da v ozadju mojih opažanj ni nikakršnega norčevanja. Le čista dobrota in lepi nameni, kot se to za kandidatko za prvo damo spodobi. Jaz le trdim, da lahko lahko pomagam!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: