PALIČNI MEŠALNIKI

Vsa mesna (morda bolje mestna) dekleta obveščam, da nameravam v kratkem izdati kolekcijo erotičnih pripomočkov pomlad – poletje 2007, katero so navdihnili retro PALIČNI MEŠALNIKI iz 50 let prejšnjega stoletja in je namenjena promociji moje predsedniške kampanje.

https://i1.wp.com/www.lecroissantcatering.com/images/handMixerRetro.jpg

Trenutno imam še manjše težave zaradi notranjih raztrganin, ki so posledica napačne zasnove, ki pa je izključno posledica neizkušenega pripravnika.

Moronu sem dejal, da mora horizontalno kroženje metlice spremeniti v vertikalno gibanje, pa me je vrgel na finto.

Zaposlil sem že novega pripravnika, ki bo te težave do serijske proizvodnje odpravil. Prejšnji sploh ni imel nikakršnega občutka za tako občutljivo tehniko, ki meji skoraj na finomehaniko. Pa tu ne mislim samo pogonskega motorja in baterijskega vložka.

7 komentarjev to “PALIČNI MEŠALNIKI”

 1. mijau Says:

  Poskusi s samo eno metlico – poškodbe bi se zmanjšale za 50%.

 2. dronyx Says:

  Ne, saj sedaj je samo ena metlica, ki je plastificirana in napolnjena s slamo. Rešil sem pa tudi problem vibracij, ki so sedaj vertikalne, tako kot morajo biti. Če dobim ISO9001 še ta teden upam, da bo marca zadeva že na trgu v vseh bolje založenih trgovinah.

 3. commonsense Says:

  onyx, ko boš predsednik- bi ti mene predlagal za obrambnega ministra?do takrat se bom potrudil, da bom slaven kot dajana….

 4. dronyx Says:

  Kdo je to dajana? Vem da bi moral kot bodoči oče naroda vedeti skoraj vse, samo … To je danes milo rečeno težko, pri taki poplavi informacij. Sicer si moja prva izbira za obrambnega ministra. Te bom kar Janši podtaknil. Si misli, da ne poznam mojih pristojnosti kot predsednika države? Jaz samo poveljujem oboroženim silam, ministra nastavi Janša, tako da je tu takoj konflikt interesov.

 5. Anonimnež Says:

  ja, seveda:iz konfliktov se rojevajo najbolj genialne ideje.saj vidiš, na kakšen visok intelektualni nivo je prišel diskurz med obema (trenutnima , čeprav včasih trenutek zna izgledati frdamano dolg)predsednikoma.

 6. commonsense Says:

  ah ja, Prezidente, anonimnež sem jaz, bodoči obrambni minister(z drugega računalnika). sem se pravkar spomnil : pri sebi sem ravnokar odkril do sedaj prikrit talent za delanje zdrahe- bom na tem še malo delal. če bom zadevo res dobro izpilil, bi se midva morda lahko pogovorila o premierskem mestu? premiera pa menda še vedno predlaga Prezident, mar ne?

 7. commonsense Says:

  glede tvojega novega izdelka pa- upam, da tvoj asistent druge metlice ni vrgel stran – aparat potrebuje še rezervno metlico, ko se originalna (ob pričakovanem navdušenju novih lastnic) obrabi.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: