Premiki

Nekateri starejši volilci in volilke z so me opozorili, da zelo težko sledijo vsem PREMIKOM na slovenski politični sceni. Za njih in ostale, ki sodite v to skupino, pa daruje predsedniški kandidat dr. Onyx sledečo razlago.

Sodobni postkomunistični sistemi, ki so izvedli transformacijo sistema navidezne enakosti v sistem prave neenakosti, temeljijo na zelo dodelani taktiki spretne pozicijske igre, ki ima za nalogo, da glasovalni stroj, ki odloča vsake štiri leta o zmagovalcih prepriča, da so vredni ponovnega zaupanja in da jim gre dobro (to prodajo sicer kot bolj volilčevim ušesom všečno, da gre NAM dobro).

Glavni igralci te pozicijske igre so tako:

POZICIJA – ti bi radi še en mandat

OPOZICIJA – ti bi radi zopet en mandat

VELIKA PODJETJA V DRŽAVNI LASTI – ti so ključni dejavnik igre, ker prispevajo večino denarja v dobrodelni sklad POZICIJI, v katerem je pa izjemno pomemben vir energije tudi ljubkovalno imenovana slaščica OGLAŠEVALSKI KOLAČ

MEDIJI – ti so mokre sanje vsake POZICIJE, ker radi jedo tako imenovan OGLAŠEVALSKI KOLAČ in je ta slaščica dejansko njihova šibka točka. Ker MEDIJI z svojimi sofisticiranimi napravami DALJINSKEGA UPRAVLJANJA lahko vplivajo na holinergične in solinergične poti frontalnega ražnja razmišljujočega volilca (za tiste, ki še niso p.h.d. – vplivajo preprosto na razmišljanje volilca in mu vsiljujejo mnenje na daljavo, ki se še ne šteje za težjo obliko duševne motnje) je vsaki razgledani POZICIJI jasno, da brez medijev zmage na volitvah NE MORE BITI, ker volilci privzeto ne marajo POZICIJE, ki jih vedno vleče za nos.

VOLILEC – ta dejansko v trdi obliki demokracije navidezno vpliva na volilni rezultat vsake štiri leta, vendar sem ga navedel na koncu, ker dejansko NIMA POJMA O NIČEMER ter deluje skrajno zmedeno (vržeš ga lahko na vsako finto).

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: